GY.I.K. O2 Vertical Garden Systems

Mennyire könnyű összeállítani a Vertical Garden függőkert rendszerének elemeit? Kihez fordulhatok, ha nehezen boldogulok a rendszer összeszerelésével?

 A Vertical Garden kifejlesztésekor nagy gondot fordítottunk az egyszerű összeszerelhetőségre, ami semmiféle szakértelmet nem igényel.A termék csomagoláson és a szerelési útmutatón feltüntetett QR kód beolvasásával egy rövid videót tekinthet meg, amely lépésről-lépésre bemutatja az összeszerelést. Ha mégis kérdése adódna a folyamat során, honlapunkon található elérhetőségeken, vagy Facebook oldalunkon keresztül is elérhet minket, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

 Mennyire stabil a Vertical Garden rendszere?

 A Vertical Garden nagy stabilitású rendszer, akár 30kg-t is elbír termőszintenként .A termék felületkezelt acélból és üvegszál erősített műanyag elemekből áll, amit az autó és repülőgép ipar is használ a fémalkatrészek kiváltására.A fémoszlop összeütésekor zsugorkötés keletkezik, ami fokozza a stabilitást. A tartókarok oldalirányú mozgási dilatációja segíti elnyelni a véletlenszerű ütközések vagy heves széllökések energiáit.

 Mit ültethetek bele?

 Gyakorlatilag minden olyan növényt, amit kiskertben, konyhakertben nevelhető. Kiválóan alkalmas például földi eper, áfonya, paradicsom, paprika palánta, sárgarépa, retek, spenót, rukkola és egyéb saláták, valamint fűszernövényeket termesztésére. Dekorációs céllal pedig virágok ültetésére.

 Kültéri, vagy beltéri használatra ajánlják a Vertical Garden rendszert?

 A Vertical Garden függőleges kertrendszere minden esetben használható kültérben: erkélyen, fedett teraszon, betonos udvaron, kertben, vagy tető alatt egyaránt felépíthető, UV stabil, felület kezelt kültéri kialakítás. Beltérben a cserepek és tálcák pangóvíz elvezetésének kialakítása miatt nem ajánlott.

  - Miben különbözik ez a rendszer a többi függőkertől?

 Legfőkép abban, hogy itt a 7,5 Lt-es űrtartalmú nagy cserepekben teljes értékű növények nevelhetők, akár 90 cm magasságig. A termőszintek állítható magasságúak és tengelyirányban is elforgathatóak amit a növény igényeihez igazíthatunk .A moduláris kialakítása egyedülálló abban, hogy nem csak a függőkert bővíthetőségét,további funkciók kiépítést teszi lehetővé, hanem a karbantartás vagy felújítási feladatokat is egyszerűvé és költséghatékonnyá teszi.

 Mennyi a szállítási idő?

 Termékeinket a GLS futárszolgálat szállítja házhoz, a megrendeléstől számított 48 órán belül.

 Hol gyártják és mennyi garanciát vállalnak a termékekre?

 A Vertical Garden termékei Magyarországon készülnek több mint 20 éves gyártói tapasztalattal.

Termékeinkre számla ellenében 1 + 2 év minőségi garanciát vállalunk. A +2 év regisztrációhoz kötött, amit az info@o2verticalgarden.com címre küldött e-maillel lehet aktiválni.

 

 

 

 

 

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, megéri!

  • Mert így sosem fogsz lemaradni az akciós ajánlatainkról
  • És első kézből értesülhetsz új termékeinkről