Amikor a bővíthetőség nem gond

Függőkertünket a későbbiekben tovább építhetjük, bővíthetjük építő modulokkal, akár „FARM” rendszereket is tervezhetünk belőle. A függőleges kertek termőszintjeit elláthatjuk csepegtető rendszerrel, tápoldat adagolóval vagy „okos otthon” automatizálással.

modularis függőkert

Kertünk szépségét és rendezettségét tovább növelhetjük a Cordon system termékeinkkel, amelyek szintén modulárisan bővíthetők és könnyen eláthatók öntözési megoldással.A futó növények egyszerűen és látványosan nevelhetők a kordonokon, megvédve a termést a földön való sérülésektől és szennyeződésektől. A nevelő huzalok között rendezetten és áttekinthetően termeszthetünk paprikát, paradicsomot, uborkát stb, ilyenkor a dupla drót feszítéssel építjük fel a kordont.  

   

  

A horganyzott és szinterezett acél, a magas minőségű üvegszál erősített műszaki műanyagok használatával csökkentjük az időjárási terhelésből fakadó korai anyagfáradásokat. Elhasználódás vagy karbantartás esetén a Vertical Garden és Cordon system termékek moduláris egységei vagy alkatrészei egyszerűen és gazdaságosan cserélhetők, szakember bevonása nélkül.

                                                                                

Iratkozz fel hírlevelünkre, megéri!

  • Mert így sosem fogsz lemaradni az akciós ajánlatainkról
  • És első kézből értesülhetsz új termékeinkről